Home

Meer dan een projectontwikkelaar

DHR Projects is een familiale bouwpromotor en projectontwikkelaar uit Knokke, actief in de regio Knokke en de mooiste plekjes van Brussel. Al twee generaties lang maken we voor u het verschil door topkwaliteit en -afwerking, technische expertise en een zorgeloze bouwervaring. Wij staan graag ter uw beschikking voor meer info, David Hillewaere & Nathalie Vanden Eynde

OVER DHR PROJECTS

35 jaar ervaring, 120 bouwprojecten

DHR Projects in Knokke heeft ruim 35 ervaring met de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten op maat.

Al sinds dag één werken we samen met architecten, ingenieurs en aannemers uit de streek. Sinds 1980 realiseerden we samen meer dan 1.000 appartementen en woningen in Vlaanderen en Brussel.

Omdat we aan elk van onze klanten dezelfde kwaliteit en topservice willen aanbieden, focussen we bewust op een beperkt aantal projecten per jaar van ongeveer 10 à 50 wooneenheden.

Ontdek onze projecten
ONZE STIEL

Residentieel vastgoed voor beleggers en gezinnen

DHR Projects ontwikkelt residentiële appartementen, woningen, villa’s, woonerven en burgerwoningen. Dat doen we vooral voor investeerders op zoek naar een duurzame belegging, maar ook voor gezinnen, senioren en singles op zoek naar een stijlvolle en comfortabele sleutel-op-de-deurwoning. Interesse in een van onze projecten?

Stuur ons een bericht​
A LA TÊTE DU CLIENT

Afgewerkt volgens uw smaak en budget

De afwerking van uw woning of appartement wordt uitgevoerd volgens uw smaak, wensen en budget. Tips nodig? Vertrouw op het creatief advies van onze interieurexperte. Daarna beslist u zelf in alle vrijheid, of u laat het volledige plaatje aan ons over. Van de gordijnen en de verlichting tot en met de schilderwerken en de meubelen. Zodat u alleen nog hoeft in te trekken of een bordje ‘te huur’ op te hangen.

Opvolging bij verhuur

Komt er ooit een nieuwe huurder? Ook dan nemen we de opvolging van uw schouders, zodat de huurprijs en het rendement van uw woning of appartement altijd gevrijwaard blijft. Welke opvolging? Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe schilderbeurt, het parket opschuren, herstellingen aan sanitair, nieuwe sleutels... Kortom: een dienst-na-verkoop die veel verder gaat dan alleen de oplevering van uw project. 

Doe inspiratie op
DE RODE DRAAD

Unieke ligging en afwerking

Bouwen doen we steeds met de focus op comfort, veiligheid en energie-efficiëntie. Toch is het vooral de ligging en de stijlvolle, luxueuze afwerking van onze projecten die meteen in het oog springt. Andere sleutelfactoren? Een rustige en familiale omgeving, voldoende parkeergelegenheid, de aanwezigheid van een tuin, de oriëntatie… Kortom, wij ontwikkelen alleen vastgoedprojecten waar we ook zelf heel graag willen wonen.

Van mens tot mens

Persoonlijke en correcte service

Een hartelijke, doordachte en correcte aanpak. Dat maakt van ons familiebedrijf al 35 jaar een referentie in de bouwsector. Daar zijn onze tevreden klanten het levende bewijs van. Onze projectmanager begeleidt u persoonlijk doorheen het bouwproces en neemt alle lasten van uw schouders. Van de technische opvolging tot het regelen van administratie. En ook na de oplevering van uw woning staat onze deur altijd open.

Praat met ons

Bouwgrond verkopen?

Alleen of samen met onze partners zijn we steeds op zoek naar nieuwe en kwaliteitsvolle projecten met een unieke ligging en een meerwaarde. Wenst u uw bouwgrond te verkopen? Neem vrijblijvend contact op.

Stuur ons een bericht